Skip to main content
 

Vacature Lead Electrical

Vacature Lead Electrical Engineer (Business development)

Kruispunt Engineering is gespecialiseerd in het ontwikkelen van machines voor diverse industrieën zoals de voedselverwerkingsindustrie, automatisering, machinebouw, automotive en procesindustrie. Onze expertise ligt in het bedenken van creatieve oplossingen en het vertalen van deze oplossingen naar een werkende machine. Om verder te kunnen groeien zijn we binnen Kruispunt Engineering op zoek naar een Lead Electrical Engineer.

De functie

Als Lead Electrical Engineer / Business Developer krijg je de uitdaging om een nieuwe Hardware afdeling binnen Kruispunt Engineering op te zetten. Naast het werken aan projecten voor klanten als Electrical Engineer zul je je bezig houden het ontwikkelen van Kruispunt Engineering op bedrijfskundig en strategisch vlak. Om deze ontwikkeling te bewerkstelligen heb je direct contact met klanten en potentiële nieuwe klanten. Voor deze functie zoeken wij een zeer gedreven, zelfstandige persoon die het leuk vindt om op zowel technisch, organisatorisch als commercieel vlak bezig te zijn. Je hebt passie voor techniek en weet deze passie over te dragen aan je omgeving.

Functieprofiel

Je bent een echte techneut met liefde voor het vak die ook beschikt over commerciële en sociale vaardigheden. Daarnaast heb je een passie voor de wereld van de machinebouw. Je bent iemand die goed zelfstandig kan werken, maar je zoekt ook zeker de samenwerking op met je collega’s. Doordat jij beschikt over een hands-on mentaliteit ben jij iemand die van aanpakken houdt. Tot slot beschik jij ook over een aantal van onze vereisten:

 • HBO+ of academisch denkniveau
 • Minimaal een HTS opleiding in Elektrotechniek of Mechatronica
 • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring in de machine- of apparaten bouw. (Bij voorkeur als Electrical engineer)
 • Ervaring in E-Plan of AutoCAD
 • Ruime ervaring in het specificeren van besturingskasten met regelingsapparatuur.
 • Pro actieve-, dienstverlenende instelling en je bent in staat om zakelijke kansen te zien en te grijpen.
 • Communicatief onderlegd.

Aanbod

Naast een afwisselende en zelfstandige baan bij een prettig, informeel, flexibel, maar zeker ook innovatief en professioneel ingenieursbureau bieden wij een zeer goed salaris. We geven je de kans om je interesses en ambities volop te kunnen ontwikkelen.

 

Sollicitatiebrieven kan je richten aan onderstaand adres. Voor meer informatie over deze vacature kan je vrijblijvend contact opnemen met de contactpersoon Remco Manders.

Kruispunt Engineering
Remco Manders 06-12453597
Grotestraat 114 Cuijk

www.kruispuntengineering.nl

Email: remco.manders@kruispuntengineering.nl

Solliciteer

Voor meer informatie over deze vacature kunt je vrijblijvend contact opnemen met de contactpersoon Remco Manders.

T  +31(0)6 1245 3 597
E  remco.manders@kruispuntengineering.nl

Grotestraat 110     (Bezoekadres)
Grotestraat 114     (Postadres)
5431 DM Cuijk


  Naam


  E-mailadres


  Telefoonnummer


  CV

  Bericht