Skip to main content

Dienstverlening electrical engineering

Onze dienstverlening focust zich op het ontwikkelen en opbouwen van het elektrische gedeelte binnen de machine- en apparatenbouw. Naast het ontwerpen van elektrische installaties, bieden we ook diensten op het gebied van elektrische schematische tekeningen, projectmanagement en elektrische veiligheid. Onze elektrotechnisch ingenieurs zijn ook beschikbaar om ondersteuning te bieden bij het selecteren van elektrische componenten en apparatuur voor uw project.

Electrical design

Een op maat gemaakt ontwerp voor uw (nieuwe) elektrische installatie nodig?

Electrical development

Ondersteuning nodig bij de ontwikkeling van elektrische systemen?

Documentatie

Het opstellen van gebruikershandleidingen en technische specificaties

Elektrische schema’s

Extra ondersteuning in het maken van elektrische schematische tekeningen

Projectmanagement

Gedeeltelijke of volledige invulling van uw project management nodig?

Normen en richtlijnen

Advies nodig over elektrische normen en richtlijnen? Kruispunt kan u hierbij helpen

Projecten doen wij in nauwe samenwerking met onze klanten. Dit doen wij door onze jarenlange ervaring en grote passie voor techniek te combineren. Onze collega’s zijn zeer betrokken en daardoor in staat uw eisen en wensen te vertalen in hoogwaardige technische oplossingen. Hierdoor zijn wij een betrouwbare partner voor diverse machinebouwers binnen diverse industrieën. Elke branche heeft zo zijn eigen standaarden, ontwikkelingen en trends, maar door het opereren in diverse markten kan Kruispunt Engineering oplossingsrichtingen combineren die wellicht in uw branche nog niet eerder gebruikt zijn.

Technisch advies

Heeft u behoefte aan nieuw inzicht voor uw technische bottleneck?

Door onze ervaring in de machinebouw zijn wij de juiste partner om met u mee te denken over vraagstukken waarbij nog geen standaard oplossingen te vinden zijn. Binnen deze engineerings-trajecten heeft Kruispunt Engineering in de meeste gevallen een rol in het gehele project van concept tot realisatie. Hierbij is de innovativiteit van onze medewerkers van essentiële waarde. Of het nu gaat om concept engineering, lay-out engineering, R&D of detail engineering, in al deze trajecten kan Kruispunt Engineering u van dienst zijn.

Bekijk de markten waar we voor werken:

Algemene machinebouw

Kruispunt Engineering is sterk in complexe projecten binnen de machinebouw, wanneer standaard oplossingen niet aan de orde zijn.

Voedselindustrie

Door ervaring binnen verschillende takken in de voedselindustrie zijn de engineers van Kruispunt sterk in het verwerken van variërende natuurproducten.

Nucleaire industrie

Met veelzijdige kennis/ervaring, en veiligheid als primair doel, werken onze engineers aan een scala van oplossingen binnen de nucleaire industrie.