Skip to main content

Dienstverlening software engineering

Onze dienstverlening focust zich op het ontwikkelen en het testen van software binnen de machine en apparatenbouw. Dit varieert van het programmeren van PLC systemen tot en met programmeren van robots en inregelen van servo systemen. Daarnaast kunt u bij Kruispunt Engineering ook terecht als u extra capaciteit nodig heeft op uw engineeringsafdeling.

Engineering

Van het opstellen van een Software Design Specification tot en met Flowcharts.

PLC Programmering

Wilt u uw ontwerp/systeem aangestuurd hebben?

Safety PLC’s

Wilt u dat uw machine voldoet aan de machineveiligheid richtlijnen?

Robotica

Heeft u robots die (nauwkeurig) geprogrammeerd moeten worden?

Servo regeling

Behoeft uw applicatie een nauwkeurige of snelle positionering?

Vision

Product herkenning nodig of moet uw machine producten controleren?

Projecten doen wij in nauwe samenwerking met onze klanten. Dit doen wij door onze jarenlange ervaring en grote passie voor techniek te combineren. Onze collega’s zijn zeer betrokken en daardoor in staat uw eisen en wensen te vertalen in hoogwaardige technische oplossingen. Hierdoor zijn wij een betrouwbare partner voor diverse machinebouwers binnen diverse industrieën. Elke branche heeft zo zijn eigen standaarden, ontwikkelingen en trends, maar door het opereren in diverse markten kan Kruispunt Engineering oplossingsrichtingen combineren die wellicht in uw branche nog niet eerder gebruikt zijn.

Technisch advies

Heeft u behoefte aan nieuw inzicht voor uw technische bottleneck?

Door onze ervaring in de machinebouw zijn wij de juiste partner om met u mee te denken over vraagstukken waarbij nog geen standaard oplossingen te vinden zijn. Binnen deze engineerings-trajecten heeft Kruispunt Engineering in de meeste gevallen een rol in het gehele project van concept tot realisatie. Hierbij is de innovativiteit van onze medewerkers van essentiële waarde. Of het nu gaat om het opzetten van een technisch document, offline software voorbereiden, of het testen van software, in al deze trajecten kan Kruispunt Engineering u van dienst zijn.

Bekijk de markten waar we voor werken:

Algemene machinebouw

Kruispunt Engineering is sterk in complexe projecten binnen de machinebouw, wanneer standaard oplossingen niet aan de orde zijn.

Voedselindustrie

Door ervaring binnen verschillende takken in de voedselindustrie zijn de engineers van Kruispunt sterk in het verwerken van variërende natuurproducten.

Nucleaire industrie

Met veelzijdige kennis/ervaring, en veiligheid als primair doel, werken onze engineers aan een scala van oplossingen binnen de nucleaire industrie.