Skip to main content

Nieuws

15-01-2024      Mobiliteitshulp

Wij zijn blij en trots dat Kruispunt Engineering heeft kunnen bijdragen aan de mobiliteit van Esther Kock. Zij is als gevolg van een ernstige bacteriële infectie enorm beperkt geraakt in haar bewegingsmogelijkheden. Nu heeft ze haar vrijheid weer terug.

16-06-2023      Kruispunt Engineering bestaat 25 jaar

We hebben het 25-jarig bestaan van Kruispunt Engineering uitbundig gevierd. Het was ontzettend fijn om dat met zoveel mensen samen te mogen doen. We hebben genoten. Iedereen die eraan heeft bijgedragen ontzettend bedankt.

15-06-2022      Nieuwe vacature

Kruispunt Engineering is op zoek naar nieuwe collega’s!
Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Of misschien ben je binnenkort afgestudeerd en zoek je een leuke uitdagende functie als PLC engineer?

We komen graag met je in contact!

17-05-2022      Kruispunt steunt Oekraïnse vluchtelingen

Kruispunt Engineering participeert in lokaal project in opvang van Oekraïnse vluchtelingen, op Camping ‘t Buuteland in St. Anthonis. Er zijn 13 stacaravans geplaatst waar 78 mensen in kunnen worden opgevangen. We hopen dat de moeders met kinderen daar steun vinden bij elkaar en rust en veiligheid zullen ervaren. We danken de campingeigenaar voor het mogelijk maken van dit project.

Technisch advies

Heeft u behoefte aan nieuw inzicht voor uw technische bottleneck?

Bekijk de markten waar we voor werken:

Algemene machinebouw

Kruispunt Engineering is sterk in complexe projecten binnen de machinebouw, wanneer standaard oplossingen niet aan de orde zijn.

Voedselindustrie

Door ervaring binnen verschillende takken in de voedselindustrie zijn de engineers van Kruispunt sterk in het verwerken van variërende natuurproducten.

Nucleaire industrie

Met veelzijdige kennis/ervaring, en veiligheid als primair doel, werken onze engineers aan een scala van oplossingen binnen de nucleaire industrie.