Skip to main content

Dienstverlening mechanical engineering

Onze dienstverlening focust zich op de ontwikkeling en het constante verbetertraject omtrent de engineering binnen de machine en apparatenbouw. Dit varieert van het genereren van concepten tot en met het maken van 2D- en 3D tekeningen. Kruispunt Engineering kan u ook ontzorgen op het gebied van projectmanagement, re-design, value engineering en vele andere facetten binnen uw engineerings- en ontwikkelingstrajecten. Daarnaast kunt u bij Kruispunt Engineering ook terecht als u een sparring-partner zoekt voor uw R&D project of als u extra capaciteit nodig heeft op uw engineeringsafdeling.

3D CAD design

Wilt u uw concepten omzetten tot een technisch 3D model?

Engineering

Van het opstellen van eisen en wensen tot detail engineering.

Conceptontwikkeling

Een out of the box oplossing nodig voor uw ontwikkelingstraject?

R&D (Research and Development)

Advies nodig op het gebied van research en development?

Projectmanagement

Gedeeltelijke of volledige invulling van uw project management nodig?

Machineveiligheid

Advies nodig over machineveiligheid? Kruispunt kan u hierover adviseren.

Projecten doen wij in nauwe samenwerking met onze klanten. Dit doen wij door onze jarenlange ervaring en grote passie voor techniek te combineren. Onze collega’s zijn zeer betrokken en daardoor in staat uw eisen en wensen te vertalen in hoogwaardige technische oplossingen. Hierdoor zijn wij een betrouwbare partner voor diverse machinebouwers binnen diverse industrieën. Elke branche heeft zo zijn eigen standaarden, ontwikkelingen en trends, maar door het opereren in diverse markten kan Kruispunt Engineering oplossingsrichtingen combineren die wellicht in uw branche nog niet eerder gebruikt zijn.

Technisch advies

Heeft u behoefte aan nieuw inzicht voor uw technische bottleneck?

Door onze ervaring in de machinebouw zijn wij de juiste partner om met u mee te denken over vraagstukken waarbij nog geen standaard oplossingen te vinden zijn. Binnen deze engineerings-trajecten heeft Kruispunt Engineering in de meeste gevallen een rol in het gehele project van concept tot realisatie. Hierbij is de innovativiteit van onze medewerkers van essentiële waarde. Of het nu gaat om concept engineering, lay-out engineering, R&D of detail engineering, in al deze trajecten kan Kruispunt Engineering u van dienst zijn.

Bekijk de markten waar we voor werken:

Algemene machinebouw

Kruispunt Engineering is sterk in complexe projecten binnen de machinebouw, wanneer standaard oplossingen niet aan de orde zijn.

Voedselindustrie

Door ervaring binnen verschillende takken in de voedselindustrie zijn de engineers van Kruispunt sterk in het verwerken van variërende natuurproducten.

Nucleaire industrie

Met veelzijdige kennis/ervaring, en veiligheid als primair doel, werken onze engineers aan een scala van oplossingen binnen de nucleaire industrie.