Skip to main content

Klanten

Kruispunt Engineering beschikt over zeer specifieke vakkennis. Onder onze opdrachtgevers bevinden zich dan ook diverse machinebouwers, productiebedrijven, onderzoeksinstituten en andere ingenieursbureaus. Binnen de machinebouw werken we aan oplossingen voor diverse markten. In onze samenwerking streven we naar  lange termijn relatie waarin klanten de nodige diepgang kunnen verwachten.

De samenwerking met de collega’s van Kruispunt ervaren wij door de jaren heen als zeer prettig. De medewerkers voelen zich één met Orangeworks en de inzetbaarheid is daarom ook meestal voor een langere termijn. Hierdoor borgen we voor die termijn de kennis en kunde in onze organisatie. We helpen elkaar steeds een stap verder door ontwikkeling in mens en techniek, met als resultaat een tevreden eindklant.

Bas ClaassenGroup Leader Project Engineering - Orangeworks

Onze klanten kunnen een zeer nauwe samenwerking en grote betrokkenheid verwachten bij de uitvoering van projecten. Hierbij combineren we onze ervaring binnen diverse markten van de industrie met een grote passie voor techniek. Onze engineers zijn zeer betrokken en daardoor in staat uw eisen en wensen in kaart te brengen en te vertalen naar een technisch ontwerp. Door een brede ervaring binnen ons team zijn wij een betrouwbare partner voor diverse machinebouwers binnen een groot scala aan industrieen.

We kunnen u assisteren in het gehele proces dat binnen uw bedrijf plaatsvindt met betrekking tot het onderzoeken en ontwikkelen van nieuwe producten en technologische oplossingen. We doen dit voor diverse bedrijven in de techniek en de maakindustrie. We kunnen uw Engineering en/of R&D afdeling ondersteunen in ontwikkelingswerkzaamheden, maar werken ook voor klanten die geen eigen engineering of research & development afdeling hebben.

Markten:

Algemene machinebouw

Kruispunt Engineering is sterk in complexe projecten binnen de machinebouw , wanneer standaard oplossingen niet aan de orde zijn.

Procesindustrie

U kunt Kruispunt Engineering inschakelen voor het volledig invullen van uw projectmanagement van uw engineering.

Voedselindustrie

Door ervaring binnen verschillende takken in de voedselindustrie zijn de engineers van Kruispunt sterk in het verwerken van variërende natuurproducten.

Bent u op zoek naar een technische oplossing die in de markt nog niet bestaat, of wil u een bestaande oplossing verbeteren: wij kunnen u ongetwijfeld verder helpen in het vinden van een technische oplossing die aan uw eisen en wensen voldoet. We kunnen daarbij in elke stap van het proces bijdragen. Zowel bij een nieuw te ontwikkelen machine of apparaat, als een retrofit zijn er meerdere mogelijke oplossingen.