Skip to main content

Projectmanagement

U kunt Kruispunt Engineering inschakelen voor het volledig of gedeeltelijk invullen van uw projectmanagement op het gebied van engineering. We zijn hierbij in staat om continu planning, budget, technische specificaties en kwaliteitseisen te monitoren. Vanuit onze ervaring binnen de industrie hanteren we een systematische en resultaatgerichte aanpak met een technisch inhoudelijk karakter. Om tot de gewenste resultaten te komen, kan Kruispunt Engineering doelstellingen en randvoorwaarden binnen een project duidelijk in kaart brengen. Hierdoor kunnen kosten en uren gedurende het project uitstekend beheerst worden.

Projectplanning en monitoring

Door tijdens het project te monitoren houden we goed zicht op het projectverloop zodat er tijdig bijgestuurd kan worden.

Budget monitoring

We zijn in staat om tijdens het project het budget te monitoren en daarnaast kostprijscalculaties van subonderdelen uit te voeren.

Kwaliteitsmanagement

We denken graag mee hoe u uw proces kunnen optimaliseren om veiliger, slimmer en efficiënter te werken waardoor u het maximale uit uw proces kunt halen.

Strategische onderhandeling

We kunnen de strategische onderhandeling begeleiden van uw zakelijke contact waarbij lange termijn doelstellingen voor uw bedrijf worden geïntegreerd.

Kruispunt engineering is in staat om het gehele traject, van ontwikkeling tot levering vlekkeloos te laten verlopen. Om uw traject volledig naar wens te laten verlopen, inventariseren we van te te voren goed wat uw wensen en eisen zijn. We kunnen het uitvoeren van werktuigbouwkundige projecten volledig coördineren van het aansturen van leveranciers en onderaannemers van idee tot realisatie. Bij Kruispunt Engineering geloven we dat het intensief samenwerken en open communicatie met onze klanten en partners de sleutel is voor het ontwikkelen van innovaties en succesvolle oplossingen.

Kruispunt Engineering werkt voor klanten in diverse sectoren. Hierdoor is er een brede opgedane kennis aanwezig, die zomaar kan leiden tot innovaties in andere sectoren.  Het combineren van onze expertises resulteert in een korte testfase, een snelle time-to-market, kostenbesparing en een technologisch beter product. Daarnaast is er ruime kennis aanwezig over welke competenties noodzakelijk zijn binnen het projectteam om het project succesvol te voltooien.

Zie ook:

Algemene machinebouw

Kruispunt Engineering is sterk in complexe projecten binnen de machinebouw, wanneer standaard oplossingen niet aan de orde zijn.

Voedselindustrie

Door ervaring binnen verschillende takken in de voedselindustrie zijn de engineers van Kruispunt sterk in het verwerken van variërende natuurproducten.

Nucleaire industrie

Met veelzijdige kennis/ervaring, en veiligheid als primair doel, werken onze engineers aan een scala van oplossingen binnen de nucleaire industrie.