Skip to main content
 

Electrical Engineer

Vacature Electrical/Hardware Engineer

Kruispunt Engineering is gespecialiseerd in het ontwikkelen van machines voor diverse industrieën zoals de voedselverwerkingsindustrie, automatisering en procesautomatisering. Onze expertise ligt in het bedenken van creatieve oplossingen en het vertalen van deze oplossingen naar een werkende machine. Om verder te kunnen groeien zijn we binnen Kruispunt Engineering op zoek naar een Electrical Engineer.

De functie
Als Electrical Engineer ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen en ontwikkelen van elektrische systemen voor complexe technische projecten van diverse opdrachtgevers. Je stelt technische specificaties op en maakt elektrische schematische tekeningen. Daarnaast ben je betrokken bij het testen en implementeren van elektrische systemen en geef je technisch advies. Dit doe je bij afwisselende projecten voor diverse opdrachtgevers op locatie.

Functieprofiel
Je bent een echte techneut met goede communicatieve vaardigheden en snel begrijpt wat opdrachtgevers verwachten. Het is belangrijk dat je als Electrical Engineer zowel in teamverband als zelfstandig kan werken en beschikt over een creatieve mindset. Je bent iemand met een proactieve houding en vindt het leuk om opdrachtgevers verder te helpen vanuit jouw toegevoegde waarde. Daarnaast breng je als Electrical Engineer bij Kruispunt Engineering het volgende mee:

 • Een afgeronde (HBO) studie richting; Elektrotechniek of Mechatronica
 • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau
 • Je hebt het lef en ambitie hebt om projecten bij verschillende opdrachtgevers uit te voeren
 • Je hebt ervaring hebt met E-Plan, AutoCAD Electrical of andere relevante elektrische tekenprogramma’s

Aanbod
Naast een afwisselende en zelfstandige baan bij een prettig, informeel maar zeker ook innovatief en professioneel ingenieursbureau bieden wij een goed salaris, afhankelijk van kennis en ervaring. We geven je de kans om je volop te kunnen ontwikkelen en denken graag mee om jouw ambities en interesses werkelijkheid te maken. Zo bieden we diverse cursusmogelijkheden op zowel technisch als organisatorisch vlak en zijn er doorgroeimogelijkheden richting lead engineer.

Qua secundaire arbeidsvoorwaarden durven we te stellen dat we zeer flexibel zijn. We bieden de mogelijkheid om het aantal vakantiedagen naar eigen wens op te nemen of mee te nemen. Ook zijn we flexibel als het gaat om het maken en compenseren van overuren, het opnemen van onbetaald verlof of andere specifieke regelingen. Bij ons is alles bespreekbaar.

Sollicitatiebrieven kunt u richten aan onderstaand adres. Voor meer informatie over deze vacature kunt je vrijblijvend contact opnemen met de contactpersoon Teun Thyssen.

Kruispunt Engineering
Teun Thyssen +31 642272729
Grotestraat 114 Cuijk

www.kruispuntengineering.nl

Email: teun.thyssen@kruispuntengineering.nl

Solliciteer

Voor meer informatie over deze vacature kunt je vrijblijvend contact opnemen met de contactpersoon Teun Thyssen.

T  +31(0)6 422 727 29
teun.thyssen@kruispuntengineering.nl

Grotestraat 110     (Bezoekadres)
Grotestraat 114     (Postadres)
5431 DM Cuijk


  Naam


  E-mailadres


  Telefoonnummer


  CV

  Bericht