Skip to main content

Automotive

Om onze opdrachtgevers optimaal van dienst te kunnen zijn op het gebied van automotive engineering kunnen we uw volledige engineeringstraject uit handen nemen. Door onze multidisciplinaire expertise en een uitgebreide kennis van de nieuwste technologische ontwikkelingen kunnen we zowel oplossingen voor voertuigproductie evenals productie-tooling ontwikkelen. Kruispunt Engineering kan van uw engineeringstraject de volledige technische vormgeving vanaf conceptfase tot het uitvoeren van de detail engineering overnemen.

Binnen de automotive zijn we in staat om volledige assemblage systemen te ontwikkelen en complexiteit en kennis uit  diverse vakdisciplines te combineren. Hier kan versterking geboden worden op het gebied van ontwerp, engineering, 3d design, maar ook op het gebied van projectleiding en project management. Hierin beheersen we zaken als risico’s, planning, kosten en kwaliteit door middel van een gedegen projectstructuur.

Out of the box

Onze Engineers zijn sterk in het “out of the box” denken en zullen met integrale totaal oplossingen komen.

Ervaring

Door jarenlange ervaring opgedaan in de machinebouw, is bij Kruispunt Engineering alle kennis aanwezig om van uw project een succes te maken.

Kwaliteit

Ervaren in assemblage-oplossingen waar nauwkeurigheid en reproduceerbaarheid samen komen.

Optimalisatie

We denken graag mee hoe u uw product sneller, beter en goedkoper op de markt kan krijgen.

U kunt bij Kruispunt Engineering terecht als u een sparring-partner zoekt voor uw ontwikkelingsproces. Onze werknemers zijn in staat complexe problemen op te lossen op het gebied van onder andere product ontwikkeling, efficiency verhoging, Six Sigma Lean Manufacturing en kwaliteitsverbetering. Kruispunt Engineering profileert zich al jaren als specialist in het “out of the box” denken binnen het ontwikkelingstraject. Onze engineers kunnen uw probleem analyseren en met een frisse blik tot vindingrijke en technologisch haalbare oplossingen komen.

Zie ook:

Conceptontwikkeling

Kruispunt Engineering is gespecialiseerd in het ontwikkelen van concepten voor nog niet bestaande oplossingen.

Projectmanagement

U kunt Kruispunt Engineering inschakelen voor het volledig invullen van uw projectmanagement van uw engineering.

3D CAD ontwerp

Met onze brede expertise in 3D software kunnen wij ideeën omzetten tot werkende machines.