Skip to main content

Machinebouw

Kruispunt Engineering heeft ruime ervaring in het uitvoeren en het realiseren van onderzoeks- en ontwikkelingstrajecten binnen de machine- en apparatenbouw. Ons streven daarbij is het aangaan van langdurige relaties waarbij we de gewenste diepgang kunnen leveren. In samenwerking met de klant hanteren we korte, heldere communicatielijnen om zo tot het optimale projectresultaat te komen. We richten ons op vraagstukken die buiten het bereik liggen van de standaardoplossingen. Soms gaat dat om de maatwerkoptimalisatie van een bestaande machine. Maar vaak ontwikkelen we ook oplossingen voor specifieke toepassingen. Naast volledige projecten en ontwikkelingen pakken we met net zoveel enthousiasme kleinere en deelprojecten op.

Out of the box

Onze Engineers zijn sterk in het out of the box denken als het gaat om ontwikkelingen in de machinebouw.

Passie voor techniek

Door onze passie voor techniek zijn we altijd gedreven om de beste oplossing voor uw project te vinden.

Innovatief

Naast standaard machines, zijn we ook in staat automatiseringen te ontwikkelen waar nog geen bestaande oplossingen voor bestaan.

Ervaring

Door jarenlange ervaring in de machinebouw, is voor uw project een zeer goede engineeringsoplossing gegarandeerd.

In onze aanpak kijken we verder dan alleen de techniek. Door een ruime ervaring in diverse markten binnen de industrie zijn we in staat om hoog gespecialiseerde automatiseringsoplossingen te ontwikkelen. We zijn in staat om nieuwe nog niet bestaande machines te ontwikkelen, maar zijn ook inzetbaar voor continue verbetertrajecten. Vanuit een grote betrokkenheid zijn we in staat om innovatieve oplossingen te bedenken en focussen we op het toevoegen van waarde aan elk ontwerp.

Zie ook:

Conceptontwikkeling

Kruispunt Engineering is gespecialiseerd in het ontwikkelen van concepten voor nog niet bestaande oplossingen.

Projectmanagement

U kunt Kruispunt Engineering inschakelen voor het volledig invullen van uw projectmanagement van uw engineering.

3D CAD ontwerp

Met onze brede expertise in 3D software kunnen wij idee├źn omzetten tot werkende machines.