Skip to main content

Voedselindustrie

In nauwe samenwerking met onze klanten ontwikkelen en ontwerpen we diverse machines en installaties voor de voedingsmiddelenindustrie.  Hierdoor zijn wij een betrouwbare partner en voorkeursleverancier van diverse internationaal opererende machinebouwers in de regio. Elke branche heeft zo zijn eigen standaarden, ontwikkelingen en trends, maar ook eisen en wensen ten aanzien van veiligheid, toegankelijkheid, ergonomie, hygiëne. Het combineren van onze jarenlange ervaring, toepassing van hoogwaardige techniek en onze kennis van de eisen en wensen in de voedingsmiddelenindustrie is onze kracht. Of het nu gaat om concept engineering, lay-out engineering, of detail engineering, de beste oplossing voor onze klant staat centraal.

Hygiënisch ontwerpen

Onze Engineers zijn sterk in het ontwikkelen van oplossingen en perfect instaat om uw project geheel volgens EHEDG richtlijnen hygiënisch te ontwerpen.

Variatie in afmetingen

Ook als producten zoals organische producten onderling variëren qua afmetingen en vorm, kunnen wij oplossingen ontwikkelen waarmee een eenduidige bewerking in uw proces gewaarborgd is.

Door een ruime ervaring in de voedselverwerkende industrie zijn we in staat om hoog gespecialiseerde automatiseringsoplossingen te ontwikkelen. We zijn in staat om nieuwe nog niet bestaande machines te ontwikkelen, maar zijn ook inzetbaar voor continue verbetertrajecten. Vanuit een grote betrokkenheid zijn we in staat om innovatieve oplossingen te bedenken en focussen we op het toevoegen van waarde aan elk ontwerp.

Zie ook:

Conceptontwikkeling

Kruispunt Engineering is gespecialiseerd in het ontwikkelen van concepten voor nog niet bestaande oplossingen.

Projectmanagement

U kunt Kruispunt Engineering inschakelen voor het volledig invullen van uw projectmanagement van uw engineering.

3D CAD ontwerp

Met onze brede expertise in 3D software kunnen wij ideeën omzetten tot werkende machines.