Skip to main content

Engineering

Heeft u versterking nodig voor uw engineeringstraject of bent u op zoek naar een flexibele schil voor uw engineeringsafdeling? Kruispunt Engineering kan zorgen voor extra capaciteit op uw afdeling. Door engineers van Kruispunt Engineering bij u op locatie in te zetten, kunnen we zorgen voor korte communicatielijnen waardoor we uw eisen en wensen direct kunnen adopteren in het engineeringstraject. Hieronder een aantal voordelen van een eventuele samenwerking:

  • Flexibiliteit op uw engineeringsafdeling
  • Nieuwe inzichten en invalshoeken voor uw project
  • Lange termijn relatie met vertrouwen als basis
  • Snelle inzetbaarheid door kennis van systemen
  • Zeer betrokken en kundige engineers
  • Ervaring en kennis van diverse technische richtlijnen

Onze klanten kunnen een nauwe samenwerking verwachten bij de uitvoering van projecten. Hierbij combineren we onze ervaring binnen diverse markten van de industrie met een grote passie voor techniek. Onze engineers zijn zeer betrokken en daardoor in staat uw eisen en wensen in kaart te brengen en te vertalen naar een technisch ontwerp. Door een brede ervaring binnen ons team zijn wij een betrouwbare partner voor diverse machinebouwers binnen een groot scala aan industrieën.

Door onze ervaring in de machinebouw zijn wij de juiste partner om met u mee te denken over vraagstukken waarbij nog geen standaard oplossingen te vinden zijn. Binnen deze engineerings-trajecten heeft Kruispunt Engineering in de meeste gevallen een rol in het gehele project van concept tot realisatie. Hierbij is de innovativiteit van onze medewerkers van essentiële waarde. Of het nu gaat om concept engineering, lay-out engineering, R&D of detail engineering, in al deze trajecten kan Kruispunt Engineering u van dienst zijn.

Om een snelle inzetbaarheid te kunnen waarborgen zijn onze engineers getraind in diverse CAD en PDM software pakketten. Daarnaast hebben onze collega’s allemaal HBO of academisch niveau en hebben we ruime ervaring in Product Engineering, Machine en apparatenbouw, Industriële projecten, Productiehulpmiddelen en Tooling.

Wat u ook zoekt of in welke sector uw firma zich ook bevindt, wij kunnen u ongetwijfeld verder helpen in het vinden van een technische oplossing. We kunnen daarbij in elke stap van het proces bijdragen. Zowel bij een nieuw te ontwikkelen machine of apparaat, als een retrofit zijn er meerdere mogelijke oplossingen. Maar u wilt natuurlijk de oplossing die én 100% technisch goed zit én 100% klopt qua investering. We adviseren u graag hoe u het optimale resultaat uit uw project kunt halen.

Zie ook:

Algemene machinebouw

Kruispunt Engineering is sterk in complexe projecten binnen de machinebouw , wanneer standaard oplossingen niet aan de orde zijn.

Voedselindustrie

Door ervaring binnen verschillende takken in de voedselindustrie zijn de engineers van Kruispunt sterk in het verwerken van variërende natuurproducten.

Nucleaire industrie

Met veelzijdige kennis/ervaring, en veiligheid als primair doel, werken onze engineers aan een scala van oplossingen binnen de nucleaire industrie.