Skip to main content

Concept ontwikkeling

Als ingenieursbureau zijn we altijd op zoek naar technologische uitdagingen. Door een zeer grondige analyse van uw behoefte in combinatie met het “out of the box denken”  van onze engineers, kunnen wij u diverse innovatieve conceptoplossingen ontwikkelen voor uw probleem. Kruispunt Engineering is gespecialiseerd in het ontwikkelen van concepten voor nog niet bestaande oplossingen. Onze engineers zijn zeer ervaren in het maken van de vertaalslag  van de technologische en product technische eigenschappen naar een werkende oplossing. Ook hebben we veel expertise in het verwerken van producten waar bijvoorbeeld afmetingen en eigenschappen van variëren (denk hierbij bijvoorbeeld aan machines voor de voedselverwerkende industrie).

Out of the box

Onze Engineers zijn sterk in het out of the box denken als het gaat om ontwikkelingen in de machinebouw.

Innovatief

Naast standaard machines, zijn we ook in staat automatiseringen te ontwikkelen waar nog geen bestaande oplossingen voor bestaan.

Passie voor techniek

Door onze passie voor techniek zijn we altijd gedreven om de beste oplossing voor uw project te vinden.

Ervaring

Door jarenlange ervaring in de machinebouw, is voor uw project een zeer goede engineeringsoplossing gegarandeerd.

Wij geloven erin, dat elk probleem kan worden opgelost, maar dat houdt niet in dat elke oplossing gelijk is. Het is ons streven om te zoeken naar een slimme elegante maar ook eenvoudige oplossing waardoor een probleem zo efficiënt mogelijk opgelost wordt. Hierdoor zijn onze oplossingen vaak niet alleen goedkoper maar ook eenvoudiger te implementeren en bij voorkeur effectiever dan een standaardoplossing.

Zie ook:

Algemene machinebouw

Kruispunt Engineering is sterk in complexe projecten binnen de machinebouw, wanneer standaard oplossingen niet aan de orde zijn.

Voedselindustrie

Door ervaring binnen verschillende takken in de voedselindustrie zijn de engineers van Kruispunt sterk in het verwerken van variërende natuurproducten.

Nucleaire industrie

Met veelzijdige kennis/ervaring, en veiligheid als primair doel, werken onze engineers aan een scala van oplossingen binnen de nucleaire industrie.