Skip to main content

Nucleaire industrie

Kruispunt Engineering werkt al geruime tijd samen met leveranciers voor de nucleaire sector. In de nucleaire markt speelt veiligheid een primaire rol en wordt het maximale van de machines en installaties gevraagd. Toch is ook in deze industrie het kostentechnisch en efficiënt ontwerpen nog steeds belangrijk. Kruispunt Engineering is in staat om machines te ontwikkelen die voldoen aan de eisen van de klant maar ook aan de geëiste richtlijnen. Buiten het richten op vraagstukken waar bekende technologie voor beschikbaar is, richt Kruispunt Engineering zich op oplossingen die buiten het bereik liggen van standaardoplossingen. Hierin kunnen wij klanten voorzien van een stuk maatwerk engineering, waarbij kwaliteit gewaarborgd blijft.

Veiligheid

Er kan niet alleen een risicoanalyse worden uitgevoerd, ook technische oplossingen om risico’s weg te nemen kunnen we voor u ontwikkelen.

Single Failure Proof

Ontwerpen worden zo geconstrueerd dat het enkelvoudig falen van een onderdeel nooit kan leiden tot een onveilige situatie.

Proven technology

Het vertalen van bestaande oplossingen naar een nieuwe toepassing kan additionele veiligheidsgarantie geven.

Kruispunt Engineering brengt tastbare en concrete oplossingen voor uitdagingen in de nucleaire wetenschap, technologie, afvalverwerking en industrie. Vanuit een breed scala aan ontwikkelingen en uitdagingen uit (ook vanuit andere industrieën), heeft Kruispunt Engineering waardevolle ervaringen, expertises en inzichten die breed inzetbaar zijn binnen engineeringstrajecten.

Zie ook:

Conceptontwikkeling

Kruispunt Engineering is gespecialiseerd in het ontwikkelen van concepten voor nog niet bestaande oplossingen.

Projectmanagement

U kunt Kruispunt Engineering inschakelen voor het volledig invullen van uw projectmanagement van uw engineering.

3D CAD ontwerp

Met onze brede expertise in 3D software kunnen wij ideeën omzetten tot werkende machines.