Skip to main content

Electrical design

Of het nu gaat om een nieuw project of het moderniseren van bestaande installaties, wij maken graag een op maat gemaakt ontwerp dat voldoet aan de wensen en behoeften van onze klanten. Bij het ontwerpen van elektrische installaties nemen we de specifieke behoeften van onze klanten en de relevante wet- en regelgeving in acht. We maken gebruik van de nieuwste technologieën en software om ervoor te zorgen dat onze ontwerpen efficiënt, veilig en duurzaam zijn.

Electrical design motherboard
Electrical design PLC
Electrical design printer

Wij bieden een volledig scala aan electrical design diensten, waaronder het ontwerpen van elektrische lay-outs, het selecteren van geschikte elektrische componenten en het opstellen van technische specificaties. Onze elektrische ingenieurs werken nauw samen met onze klanten om ervoor te zorgen dat we aan al hun wensen en behoeften voldoen.

Zie ook:

Algemene machinebouw

Kruispunt Engineering is sterk in complexe projecten binnen de machinebouw, wanneer standaard oplossingen niet aan de orde zijn.

Voedselindustrie

Door ervaring binnen verschillende takken in de voedselindustrie zijn de engineers van Kruispunt sterk in het verwerken van variërende natuurproducten.

Nucleaire industrie

Met veelzijdige kennis/ervaring, en veiligheid als primair doel, werken onze engineers aan een scala van oplossingen binnen de nucleaire industrie.