Skip to main content

Electrical development

Kruispunt Engineering ondersteunt in het maken van elektrische schematische tekeningen en het opstellen van technische specificaties voor elektrische systemen. Onze elektrische Engineers ontwerpen en ontwikkelen elektrische installaties voor een breed scala aan toepassingen. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan industriële installaties, zoals fabrieken of energiecentrales.

Electrical development box
Electrical development fruit sorting
Electrical development powerbox

De ontwikkeling van elektrische installaties start bij het evalueren van de specifieke behoeften van de klant of het project. Bijvoorbeeld het afbakenen van de maximaal benodigde elektriciteit, het bepalen van de beste locaties om elektrische componenten te plaatsen of het overleggen welke componenten en apparatuur het best werkt voor de toepassing.

Hierna start het ontwerp van de elektrische schema’s die duidelijk aangeven hoe elektrische componenten en systemen zijn aangesloten en werken. Hierbij wordt ook rekening gehouden met de relevante wet- en regelgeving en veiligheidseisen.

Zie ook:

Algemene machinebouw

Kruispunt Engineering is sterk in complexe projecten binnen de machinebouw, wanneer standaard oplossingen niet aan de orde zijn.

Voedselindustrie

Door ervaring binnen verschillende takken in de voedselindustrie zijn de engineers van Kruispunt sterk in het verwerken van variërende natuurproducten.

Nucleaire industrie

Met veelzijdige kennis/ervaring, en veiligheid als primair doel, werken onze engineers aan een scala van oplossingen binnen de nucleaire industrie.