Skip to main content

Normen en richtlijnen

Onze elektrotechnische engineers kunnen u gedurende het ontwerpproces advies geven over Elektrische normen en richtlijnen die bij uw project van toepassing zijn. Daarnaast kunnen bestaande elektrische installaties geïnspecteerd worden om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de relevante wet- en regelgeving en veiligheidseisen.

Electrical box

Risico inventarisatie

Door een risicoanalyse kunnen we mogelijke onveilige situaties in kaart brengen en de basis leggen voor een veilig ontwikkelde machine.

IEC-normen

Bij het ontwikkelen van elektronische machines dient u te voldoen aan de IEC-normen. Wij kunnen u hierbij ondersteunen en adviseren.

Wanneer risico’s worden geïdentificeerd, zal de elektrotechnisch ingenieur aanbevelingen doen over hoe deze risico’s worden beheerd of vermeden. Voorbeelden hiervan zijn het installeren van veiligheidsvoorzieningen zoals aardlekschakelaars of overspanningsbeveiliging.

Zie ook:

Algemene machinebouw

Kruispunt Engineering is sterk in complexe projecten binnen de machinebouw, wanneer standaard oplossingen niet aan de orde zijn.

Voedselindustrie

Door ervaring binnen verschillende takken in de voedselindustrie zijn de engineers van Kruispunt sterk in het verwerken van variërende natuurproducten.

Nucleaire industrie

Met veelzijdige kennis/ervaring, en veiligheid als primair doel, werken onze engineers aan een scala van oplossingen binnen de nucleaire industrie.