Skip to main content

PLC Programmering

De software engineers van Kruispunt Engineering hebben ervaring met verschillende PLC softwarepakketten. De expertise ligt hierin in het programmeren van machines en productie automatiserings-oplossingen doormiddel van Siemens S7, Siemens TIA Portal en Allen Bradley. Hierin kunnen onze software engineers volledig nieuw ontwikkelde machines programmeren, maar daarnaast ook bestaande software van reeds ontwikkelde machines optimaliseren. Onze software engineers zijn niet alleen in staat om een technisch ontwerp om te zetten in een PLC programma, maar kunnen de gemaakte code ook simuleren en testen. Hierdoor wordt de implementatie tijd van uw machine significant verkort. Daarnaast zijn de software engineers ook bekend met het storing zoeken, productie capaciteit verbeteren en het vormgeven van HMI’s met bovengenoemde pakketten.

Siemens S7
Siemens TIA Portal
Allen Bradley

Door de ruime ervaring van onze software engineers zijn zij goed in staat om een nieuw project op te starten, maar kunnen ze ook goed schakelen en verder gaan met bestaande software. De software wordt op een correcte wijze opgezet waardoor latere wijzigingen of uitbreidingen mogelijk blijven. Er kan tevens ook gewerkt worden volgens uw software standaarden, waardoor het programma in de toekomst eenvoudig aan te passen is en ook overdraagbaar is. Voor het efficiënter programmeren op uw softwareafdeling kan Kruispunt Engineering u adviseren en begeleiden bij het opzetten van een software standaard. Het werken vanuit een standaardproject of het creëren van standaard softwareblokken behoort daartoe. Hiermee beperkt u de kans op typfouten en kunnen machines sneller geprogrammeerd worden.

Robotica

Heeft u een robot die geprogrammeerd dient te worden?

Zie ook:

Algemene machinebouw

Kruispunt Engineering is sterk in complexe projecten binnen de machinebouw , wanneer standaard oplossingen niet aan de orde zijn.

Voedselindustrie

Door ervaring binnen verschillende takken in de voedselindustrie zijn de engineers van Kruispunt sterk in het verwerken van variërende natuurproducten.

Nucleaire industrie

Met veelzijdige kennis/ervaring, en veiligheid als primair doel, werken onze engineers aan een scala van oplossingen binnen de nucleaire industrie.