Skip to main content

Projectmanagement

U kunt Kruispunt Engineering inschakelen voor het volledig of gedeeltelijk invullen van uw projectmanagement voor elektrische projecten. Hierbij coördineren wij het werk van andere ingenieurs of technici en het behalen van projectdoelen op tijd en binnen budget.

Battery wiring
circuit board management
Electrical development conveyor

Kwaliteitsmanagement

We denken graag mee hoe u uw proces kunnen optimaliseren om veiliger, slimmer en efficiënter te werken waardoor u het maximale uit uw proces kunt halen.

Strategische onderhandeling

We kunnen de strategische onderhandeling begeleiden van uw zakelijke contact waarbij lange termijn doelstellingen voor uw bedrijf worden geïntegreerd.

Projectplanning en monitoring

Door tijdens het project te monitoren houden we goed zicht op het projectverloop zodat er tijdig bijgestuurd kan worden.

Budget monitoring

We zijn in staat om tijdens het project het budget te monitoren en daarnaast kostprijscalculaties van subonderdelen uit te voeren.

Als projectmanager zal de elektrotechnische engineer van Kruispunt engineering de projectplanning beheren en ervoor zorgen dat alle taken op tijd worden voltooid. Daarnaast zijn we in staat om het projectbudget te beheren en kunnen we aanbevelingen maken over hoe het geld het beste kan worden besteed.

Door een nauwe samenwerking met de eindklant zorgen we ervoor dat de elektrische installaties voldoen aan de specifieke behoeften en de relevante wet- en regelgeving. Door onze technische kennis zijn we in staat om problemen op te lossen die zich tijdens het project kunnen voordoen.

Zie ook:

Algemene machinebouw

Kruispunt Engineering is sterk in complexe projecten binnen de machinebouw, wanneer standaard oplossingen niet aan de orde zijn.

Voedselindustrie

Door ervaring binnen verschillende takken in de voedselindustrie zijn de engineers van Kruispunt sterk in het verwerken van variërende natuurproducten.

Nucleaire industrie

Met veelzijdige kennis/ervaring, en veiligheid als primair doel, werken onze engineers aan een scala van oplossingen binnen de nucleaire industrie.