Skip to main content
 

Development Engineer

Vacature Development Engineer (Ontwikkelingsconstructeur)

Kruispunt is een regionaal ingenieurs- en adviesbureau in de werktuigbouwkunde. Kruispunt engineering is gespecialiseerd in het ontwikkelen van nieuwe innovaties, hierdoor kom je als medewerker voortdurend in aanraking met leuke en uitdagende projecten. De projectexpertise varieert van specifieke deeloplossingen tot complete productielijnen. In verband met de groei die wij momenteel doormaken zijn wij op zoek naar een nieuwe collega die al ervaring heeft opgedaan in de als engineer in de machinebouw.

De functie
Als development engineer ga jij je focussen op nieuwe ontwikkelingen binnen de industrie.  Je hebt ervaring met het werken in 3D CAD-software en kunt je creatieve ideeën omzetten in een 3d model.  Je bent een echte probleem oplosser en iemand die denkt in mogelijkheden.

De werkzaamheden bestaan onder andere uit:
• Het ontwikkelen van innovatieve verbeteringen aan bestaande producten of concepten.
• Het ontwikkelen van nieuwe klantspecifieke constructies en machines.
• Deze creativiteit om te zetten in schetsen en modelleren in 2D- of 3D pakketten.

Functie-eisen
• Een afgeronde HTS -WTB opleiding of TU-WTB (of aantoonbaar vergelijkbaar niveau)
• Je hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring in de machine bouw.
• Ervaring/kennis met  3D CAD tekenpakketten, bij voorkeur Pro/Engineer of Inventor
• Je hebt passie voor techniek.

Je bent klantgericht, flexibel, zelfstandig, heel creatief, een teamwerker en je bent in het bezit van een gezonde dosis nieuwsgierigheid.

Aanbod
Naast een afwisselende en zelfstandige baan bij een prettig, informeel, flexibel, maar zeker ook innovatief en professioneel ingenieursbureau bieden wij een goed salaris, afhankelijk van kennis en ervaring. Qua secundaire arbeidsvoorwaarden durven we te stellen dat we zeer flexibel zijn. We bieden de mogelijkheid om het aantal vakantiedagen naar eigen wens op te nemen of mee te nemen. Ook zijn we flexibel als het gaat om het maken en compenseren van overuren, het opnemen van onbetaald verlof of andere specifieke regelingen. Bij ons is alles bespreekbaar.

Daarnaast staat persoonlijke ontwikkeling bij ons hoog in het vaandel. Er zijn mogelijkheden om door te groeien naar lead engineer en we bieden cursumogelijkheden op zowel technisch als organisatorisch vlak.

Sollicitatiebrieven kunt u richten aan onderstaand adres. Voor meer informatie over deze vacature kunt je vrijblijvend contact opnemen met de contactpersoon Jan van Kruisbergen.

Kruispunt Engineering
Jan van Kruisbergen 06-50946715
Grotestraat 114 Cuijk

www.kruispuntengineering.nl

Email: jan.vankruisbergen@kruispuntengineering.nl

Solliciteer

Voor meer informatie over deze vacature kunt je vrijblijvend contact opnemen met de contactpersoon Jan van Kruisbergen.

T  +31(0)6 5094 6 715
E  jan.vankruisbergen@kruispuntengineering.nl

Grotestraat 110     (Bezoekadres)
Grotestraat 114     (Postadres)
5431 DM Cuijk


    Naam


    E-mailadres


    Telefoonnummer


    CV

    Bericht