Skip to main content
 

Lead Electrical Engineer

Vacature Lead Electrical/Hardware Engineer

Kruispunt Engineering is een vooraanstaand bedrijf dat zich specialiseert in de ontwikkeling van machines voor diverse sectoren, waaronder de voedselverwerkingsindustrie, automatisering en procesautomatisering. Onze kracht ligt in het bedenken van innovatieve oplossingen en het succesvol implementeren ervan in werkende machines. Vanwege onze voortdurende groei zijn we momenteel op zoek naar een enthousiaste Lead Electrical Engineer.

De functie
Als Lead Electrical Engineer ben jij de drijvende kracht achter het ontwerp en de ontwikkeling van elektrische systemen voor complexe technische projecten. Je neemt de verantwoordelijkheid voor het opstellen van technische specificaties, het maken van elektrische schematische tekeningen en het betrokken zijn bij het testen en implementeren van elektrische systemen. Daarnaast voorzie je technisch advies en ben je actief betrokken bij gevarieerde projecten op locatie voor verschillende opdrachtgevers.

Functieprofiel
Wij zoeken een gedreven techneut met uitstekende communicatieve vaardigheden die snel begrijpt wat opdrachtgevers verwachten. Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken en beschikt over een creatieve mindset. Als Lead Electrical Engineer bij Kruispunt Engineering beschik je over het volgende:

 • Een afgeronde (HBO) studie richting; Elektrotechniek of Mechatronica
 • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau
 • Minimaal 4 jaar relevante werkervaring in machine- of apparatenbouw, bij voorkeur als Electrical Engineer
 • Ambitie en lef om projecten bij verschillende opdrachtgevers uit te voeren
 • Je hebt ervaring hebt met E-Plan, AutoCAD Electrical of andere relevante elektrische tekenprogramma’s

Aanbod
Bij Kruispunt Engineering bieden we niet alleen een afwisselende en zelfstandige baan in een prettige, informele, flexibele, maar ook innovatieve en professionele werksfeer. Naast een aantrekkelijk salaris, dat afhankelijk is van kennis en ervaring, krijg je bij ons de kans om je volop te ontwikkelen en hebben we een interessante bonusregeling.

Qua secundaire arbeidsvoorwaarden durven we te stellen dat we zeer flexibel zijn. We bieden de mogelijkheid om het aantal vakantiedagen naar eigen wens op te nemen of mee te nemen. Ook zijn we flexibel als het gaat om het maken en compenseren van overuren, het opnemen van onbetaald verlof of andere specifieke regelingen. Bij ons is alles bespreekbaar.

Sollicitatiebrieven kunt u richten aan onderstaand adres. Voor meer informatie over deze vacature kunt je vrijblijvend contact opnemen met de contactpersoon Teun Thyssen.

Kruispunt Engineering
Teun Thyssen +31 642272729
Grotestraat 114 Cuijk

www.kruispuntengineering.nl

Email: teun.thyssen@kruispuntengineering.nl

Solliciteer

Voor meer informatie over deze vacature kunt je vrijblijvend contact opnemen met de contactpersoon Teun Thyssen.

T  +31(0)6 422 727 29
teun.thyssen@kruispuntengineering.nl

Grotestraat 110     (Bezoekadres)
Grotestraat 114     (Postadres)
5431 DM Cuijk


  Naam


  E-mailadres


  Telefoonnummer


  CV

  Bericht