Skip to main content
 

Lead Mechanical Engineer

Vacature Lead Mechanical Engineer (Hoofdconstructeur)

Kruispunt engineering is gespecialiseerd in het ontwikkelen van machines voor diverse industrieën zoals de voedselverwerkingsindustrie, automatisering, drukkerij-industrie en procesautomatisering. Onze expertise ligt in het bedenken van creatieve oplossingen en het vertalen van deze oplossingen naar een werkende machine. In verband met de groei die wij momenteel doormaken zijn wij op zoek naar een lead engineer.

De functie
Als lead engineer heb je een afwisselende baan met verschillende taken. Jij bent  degene die de leiding heeft over het mechanisch ontwerp van een installatie. Je bent  technisch coördinator voor de andere engineers, maar ook het aanspreekpunt voor projectmanagers. Ook heb je regelmatig contact met toeleveranciers en bewaak je de planning en financiën van projecten. Dagelijks ben je betrokken bij het ontwikkelen van innovatieve verbeteringen aan bestaande producten of nieuwe concepten. Je bent in staat om je creativiteit om te zetten in schetsen en deze te modelleren in 2D- of 3D pakketten.

Functie-eisen
Wij zoeken een gedreven techneut met uitstekende communicatieve vaardigheden die snel begrijpt wat opdrachtgevers verwachten. Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken en beschikt over een creatieve mindset. 

 • HTS (of TU-) Werktuigbouwkunde / Mechatronica
 • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring in de machine bouw.
 • Ervaring met 2D en 3D CAD tekenpakketten, bij voorkeur Inventor of Pro Engineer
 • Je bent goed in het bedenken van creatieve oplossingen.
 • Je bent in staat om andere engineers aan te sturen.
 • Je bent in staat om een machine van concept op te bouwen naar een werkende installatie.

Verder ben je klantgericht, flexibel, zelfstandig, zeer creatief, een teamwerker en je bent in het bezit van een gezonde dosis nieuwsgierigheid.

Aanbod
Bij Kruispunt Engineering bieden we niet alleen een afwisselende en zelfstandige baan in een prettige, informele, flexibele, maar ook innovatieve en professionele werksfeer. Naast een aantrekkelijk salaris, dat afhankelijk is van kennis en ervaring, krijg je bij ons de kans om je volop te ontwikkelen en hebben we een interessante bonusregeling.

Qua secundaire arbeidsvoorwaarden durven we te stellen dat we zeer flexibel zijn. We bieden de mogelijkheid om het aantal vakantiedagen naar eigen wens op te nemen of mee te nemen. Ook zijn we flexibel als het gaat om het maken en compenseren van overuren, het opnemen van onbetaald verlof of andere specifieke regelingen. Bij ons is alles bespreekbaar.

Voor meer informatie over deze vacature kun je vrijblijvend contact opnemen met de contactpersoon Jan van Kruisbergen.

Kruispunt Engineering
Jan van Kruisbergen 06-50946715
Grotestraat 114 Cuijk

www.kruispuntengineering.nl

Email: jan.vankruisbergen@kruispuntengineering.nl

Solliciteer

Voor meer informatie over deze vacature kunt je vrijblijvend contact opnemen met de contactpersoon Jan van Kruisbergen.

T  +31(0)6 5094 6 715
E  jan.vankruisbergen@kruispuntengineering.nl

Grotestraat 110     (Bezoekadres)
Grotestraat 114     (Postadres)
5431 DM Cuijk


  Naam


  E-mailadres


  Telefoonnummer


  CV

  Bericht