Skip to main content
 

Lead Software Engineer

Vacature Lead Software Engineer

Kruispunt Engineering is een toonaangevend bedrijf dat zich specialiseert in machineontwikkeling voor diverse sectoren, zoals de voedselverwerkingsindustrie, automatisering, drukkerij-industrie, en industriële automatisering. Wij excelleren in het bedenken en effectief implementeren van de beste oplossingen in machines. Dankzij onze constante groei zijn we momenteel op zoek naar een gedreven Lead Software Engineer die ons team komt versterken.

Onze zoektocht naar een enthousiaste Lead Software Engineer komt voort uit de behoefte aan innovatieve denkers die nieuwe technologieën kunnen omarmen en integreren in onze machineontwerpen. In deze rol ben je cruciaal voor het ontwerpen en ontwikkelen van geavanceerde softwareoplossingen voor complexe technische projecten binnen diverse industrieën.

De functie
Als Lead Software Engineer heb je een dynamische functie met diverse verantwoordelijkheden. Je bent gepassioneerd over het programmeren van PLC- en SCADA-systemen, en je bent ook actief betrokken bij klantcontact en het multidisciplinaire projectteam.

Belangrijkste taken
Als lead software engineer zijn je taken divers. De onderstaande taken zullen het vaakst voorkomen.

 • Opstellen van technische documentatie volgens de wensen/eisen van de klant.
 • Ontwerpen en ontwikkelen van software voor diverse besturingssystemen.
 • Testen en installeren van verschillende machines met de ontwikkelde software.

Functieprofiel
Je bent klantgericht, flexibel, zelfstandig, creatief, een teamspeler, en beschikt over een gezonde dosis nieuwsgierigheid. Daarnaast heb je de volgende achtergrond

 • Afgeronde HTS-opleiding Mechatronica/Industriële Automatisering of vergelijkbaar niveau.
 • 5 jaar relevante werkervaring in de machinebouw.
 • Ervaring/kennis met PLC-pakketten, bij voorkeur Siemens TIA Portal en Allen Bradley.

Aanbod
Bij Kruispunt Engineering bieden we niet alleen een afwisselende en zelfstandige baan in een prettige, informele, flexibele, maar ook innovatieve en professionele werksfeer. Naast een aantrekkelijk salaris krijg je bij ons de kans om je volop te ontwikkelen, houden we van teamuitjes en hebben we een interessante bonusregeling.

Qua secundaire arbeidsvoorwaarden durven we te stellen dat we zeer flexibel zijn. We bieden de mogelijkheid om het aantal vakantiedagen naar eigen wens op te nemen of mee te nemen. Ook zijn we flexibel als het gaat om het maken en compenseren van overuren, het opnemen van onbetaald verlof of andere specifieke regelingen. Bij ons is alles bespreekbaar.

Sollicitatiebrieven kan je richten aan onderstaand adres. Voor meer informatie over deze vacature kan je vrijblijvend contact opnemen met de contactpersoon Remco Manders.

Kruispunt Engineering
Remco Manders 06-12453597
Grotestraat 114 Cuijk

www.kruispuntengineering.nl

Email: remco.manders@kruispuntengineering.nl

Solliciteer

Voor meer informatie over deze vacature kunt je vrijblijvend contact opnemen met de contactpersoon Remco Manders.

T +31(0)6 1245 3 597
remco.manders@kruispuntengineering.nl

Grotestraat 110     (Bezoekadres)
Grotestraat 114     (Postadres)
5431 DM Cuijk


  Naam


  E-mailadres


  Telefoonnummer


  CV

  Bericht