Skip to main content
 

Mechanical Engineer

Vacature Mechanical Engineer (Constructeur)

Kruispunt is een regionaal ingenieurs- en adviesbureau in de werktuigbouwkunde. Kruispunt engineering is gespecialiseerd in machines en productielijnen voor de foodprocessing, drogers voor de papierindustrie en machines en productielijnen voor de textiel- en textielverfindustrie. De projectexpertise varieert van specifieke deeloplossingen tot complete productielijnen. In verband met de groei die wij momenteel doormaken zijn wij op zoek naar een jong ambitieus talent.

De functie
Als mechanical engineer heb je een afwisselende baan met verschillende taken. Je bent enerzijds gedreven in het maken van 2D AutoCAD en 3D CAD tekeningen en anderzijds ook actief in het contact met de klant en het projectteam. De werkzaamheden bestaan onder andere uit:
• Het ontwikkelen van innovatieve verbeteringen aan bestaande producten of concepten.
• Het ontwikkelen van nieuwe klantspecifieke (deel) constructies.
• Deze creativiteit om te zetten in schetsen en modelleren in 2D- of 3D pakketten.

Functie-eisen
• Een afgeronde HTS -WTB opleiding of TU-WTB (of aantoonbaar vergelijkbaar niveau)
• Je hebt 1-5 jaar relevante werkervaring in de machine bouw. (ook starters zonder werkervaring, maar met stage ervaring in de machinebouw worden uitgenodigd om te reageren)
• Ervaring/kennis met 2D AutoCAD en 3D CAD tekenpakketten, bij voorkeur Pro/Engineer
• Uiteraard ben je in staat om creatieve ideeën om te zetten in oplossingen.

Je bent klantgericht, flexibel, zelfstandig, heel creatief, een teamwerker en je bent in het bezit van een gezonde dosis nieuwsgierigheid.

Aanbod
Bij Kruispunt Engineering bieden we niet alleen een afwisselende en zelfstandige baan in een prettige, informele, flexibele, maar ook innovatieve en professionele werksfeer. Naast een aantrekkelijk salaris, dat afhankelijk is van kennis en ervaring, krijg je bij ons de kans om je volop te ontwikkelen en hebben we een interessante bonusregeling. We bieden we diverse cursusmogelijkheden op zowel technisch als organisatorisch vlak en je hebt de mogelijkheid om door te groeien naar development- of lead engineer.

Qua secundaire arbeidsvoorwaarden durven we te stellen dat we zeer flexibel zijn. We bieden de mogelijkheid om het aantal vakantiedagen naar eigen wens op te nemen of mee te nemen. Ook zijn we flexibel als het gaat om het maken en compenseren van overuren, het opnemen van onbetaald verlof of andere specifieke regelingen. Bij ons is alles bespreekbaar.

Sollicitatiebrieven kunt u richten aan onderstaand adres. Voor meer informatie over deze vacature kun je vrijblijvend contact opnemen met de contactpersoon Jan van Kruisbergen.

Kruispunt Engineering
Jan van Kruisbergen 06-50946715
Grotestraat 114 Cuijk

www.kruispuntengineering.nl

Email: jan.vankruisbergen@kruispuntengineering.nl

Solliciteer

Voor meer informatie over deze vacature kunt je vrijblijvend contact opnemen met de contactpersoon Jan van Kruisbergen.

T  +31(0)6 5094 6 715
E  jan.vankruisbergen@kruispuntengineering.nl

Grotestraat 110     (Bezoekadres)
Grotestraat 114     (Postadres)
5431 DM Cuijk


    Naam


    E-mailadres


    Telefoonnummer


    CV

    Bericht