Skip to main content
 
 
 
 
1
1

Advies

U kunt bij Kruispunt Engineering terecht als u een sparring-partner zoekt voor uw ontwikkelingsproces. Onze werknemers zijn in staat complexe problemen op te lossen op het gebied van onder andere product ontwikkeling, efficiency verhoging, Six Sigma Lean Manufacturing en kwaliteitsverbetering. Lees meer

Engineering

Onze dienstverlening focust zich op de ontwikkeling en het constante verbetertraject omtrent de engineering binnen de machine- en apparatenbouw. Dit varieert van het genereren van hoofdconcepten tot en met het maken van 2D- en 3D tekeningen. Lees meer

Ontwikkeling

Kruispunt Engineering profileert zich al jaren als specialist in het out of the box denken binnen het ontwikkelingstraject. Onze engineers kunnen uw probleem analyseren en met een frisse blik tot vindingrijke en technologisch haalbare oplossingen komen. Lees meer

Projectmanagement

Om het proces van development en engineering ook voor grote projecten te kunnen waarborgen is Kruispunt Engineering in staat om het projectmanagement van uw ontwikkeling op te pakken. Hierin beheersen we zaken als risico’s, planning, kosten en kwaliteit door middel van een gedegen projectstructuur. Lees meer

 

Versterking voor uw Engineeringstraject nodig?

Neem dan nu contact met ons op

Projecten

Automatisering

We zijn uitstekend in staat om oplossingen te bieden waarmee uw productieproces verder geautomatiseerd wordt. Hierin kunnen we tevens de randvoorwaarden voor de besturing en software ontwikkeling aangeven.

Algemene machinebouw

Onze engineers hebben een brede ervaring binnen de machinebouw. In samenwerking met de klant hanteren we korte, heldere communicatielijnen. Ons streven daarbij is het aangaan van langdurige relaties waarbij we de gewenste diepgang kunnen leveren.

Voedselindustrie

Kruispunt Engineering heeft een ruime ervaring in het ontwikkelen van machines voor de food industrie. Onze ingenieurs zijn in staat om voor uw applicatie een out of the box ontwerp te maken dat voldoet aan alle hygiëne- en veiligheidseisen.

Procesindustrie

Binnen projecten wordt de vertaalslag gemaakt van de klantprocessen naar functionele installaties. Multidisciplinaire vakkennis en een brede kennis van proces en risicoanalyses behoren tot de kerncomponenten van onze projectaanpak.

Automotive

Kruispunt Engineering is expert op het gebied van niet-standaard oplossingen binnen engineerings-trajecten. Onze collega’s zijn uitstekend in staat om voor u het re-design, value engineering en vele andere facetten binnen uw ontwikkelingstrajecten op te pakken.

Productie

Heeft u een idee voor een product maar bent u onzeker over de technologische haalbaarheid? Ook hierin biedt Kruispunt Engineering ondersteuning. We helpen u mee uw creatieve idee om te zetten naar een zowel praktisch als financieel haalbaar eindproduct.

Klanten

Kruispunt Engineering beschikt over zeer specifieke vakkennis. Onder onze opdrachtgevers bevinden zich dan ook diverse machinebouwers, productiebedrijven, onderzoeksinstituten en andere ingenieursbureaus.

Team

Al onze medewerkers hebben een mechanische achtergrond en zijn allemaal HBO of academisch geschoold. In persoonlijke expertise is er een gezonde en overlappende mix van engineering, projectmanagement en realisatie-ervaring. Daarnaast hebben we een brede ervaring met diverse 2D- en 3D pakketten zoals onder andere Me-10, Autocad, Autodesk Inventor, Pro E & Creo Parametric, Siemens NX & Unigraphix en Solidworks.

Jan van Kruisbergen

Eigenaar/directeur

Jan Aben

Hoofdconstructeur

Stijn Peters

Hoofdconstructeur

Remco Manders

Lead Software Engineer

Maarte van Grinsven

Ontwikkelingsconstructeur

Marc Hermsen

Ontwikkelingsconstructeur

Ruud Albers

Ontwikkelingsconstructeur

Jesper Elbers

Ontwikkelingsconstructeur

Tom de Bruijn

Ontwikkelingsconstructeur

Lars Reijnen

Ontwikkelingsconstructeur

Jorn Schepers

Ontwikkelingsconstructeur

Demitry Jurcka

Ontwikkelingsconstructeur

Luc Bons

Ontwikkelingsconstructeur

Rob Artz

Ontwikkelingsconstructeur

Teun Thyssen

Ontwikkelingsconstructeur

Marcel Jordens

Ontwikkelingsconstructeur

Tom de Bruijn

Ontwikkelingsconstructeur

Lars van Boxel

Ontwikkelingsconstructeur

Nadia Julissa Uria Gonzales

Software Engineer

Alesio Heesbeen

Ontwikkelingsconstructeur

Jelle Hendriks

Ontwikkelingsconstructeur

Stan Cornelissen

Ontwikkelingsconstructeur

Lisanne Peters

HR-Adviseur

Vacature

Lead Engineer (Hoofdconstructeur)

Vacature

Development Engineer (Ontwikkelingsconstructeur)

Vacature

Software Engineer (PLC Engineer)

Vacature

Mechanical Engineer (Constructeur)

Contact

Bent u geïnteresseerd, heeft u versterking nodig op het gebied van engineering of kunnen wij u op een andere manier van dienst zijn? Neem dan contact met ons op via het formulier of bel ons.

T  +31(0)6 5094 6 715
E  jan.vankruisbergen@kruispuntengineering.nl

Grotestraat 110     (Bezoekadres)
Grotestraat 114a     (Postadres)
5431 DM Cuijk

 

KvK nr. 16090286

BTW nr. NL8124.00.045.B01


    Naam


    E-mailadres

    Bericht